Trucks

„Volvo FH“ gali vadinti namais 25 vietas

Nuo apsnigtų ir apledėjusių kelių iki karščio ir dykumų. Per kalnus ir lygumas. „Volvo FH“ sėkmingai įvykdys užduotį, nepaisant iššūkių ar klimato. Nuo 1993 m. „Volvo FH“ yra klientų lūkesčius patenkinantis sunkvežimis. O po 25 metų „Volvo FH“ toliau skatina vairavimo pažangą ir viršija lūkesčius. Čia pateikiamos 25 skirtingos oro sąlygos, kurias gali įveikti „Volvo FH“. Gal kuriomis nors mėgstate važiuoti labiausiai?

25: Apsnigti ir aplediję keliai gali būti pavojingi. „Volvo FH“ turi tokių ypatybių, kaip elektroninė stabilumo programa ir „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema, kad užtikrintų jūsų saugumą.

24: Važiuojant nuokalnėn, „Volvo“ variklinis stabdys užtikrina puikią stabdymo galią. Net ir sudėtingomis sąlygomis.

23: Važiuojant kalnuota vietove gali būti sunku užtikrinti efektyvų degalų vartojimą. „Volvo“ I-See“ nuspėjanti tolygaus greičio palaikymo sistema leidžia pasiekti dar mažesnes degalų sąnaudas.

22: Važiuojant stačiomis įkalnėmis reikalingos puikios važiavimo charakteristikos. Nuo pristatymo 1993 m. „Volvo FH“ pasižymėjo puikia galia važiuojant bet kokia topografija.

21: „Volvo FH“ – ne vien tik transporto priemonė. Tai darbui ir gyvenimui skirta erdvė. Važiuojant ilgais maršrutais svarbus patogumas vairuotojui. Nuo 1993 m. „Volvo FH“ buvo sukonstruotas vairuotojams. O atliekant nuodugnius bandymus su tikrais vairuotojais, kabina ir toliau tobulėjo.

20: Tikslus vairavimas visada yra svarbus. Vingiuotuose keliuose „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema leidžia vairuotojui dar geriau valdyti sunkvežimį ir sumažina įtampa nugarai ir kaklui.

19: Vairavimas netoli vandenyno ar smarkiai lyjant yra tikras išbandymas dažų dangai. „Volvo FH“ nudažytas dviem sluoksniais nuo korozijos apsaugančių medžiagų, tada buvo dengiamas gruntas ir dažų sluoksniai. Ar žinojote, kad „Volvo FH“ galite užsisakyti išsirinkę iš daugiau kaip 650 skirtingų spalvų?

18: „I-Shift“ su pažemintomis pavaromis leidžia „Volvo FH“ gabenti sunkesnius krovinius. Todėl galima sutikti atlikti daugiau darbų.

17: Ne visuose keliuose eismas intensyvus. Norint padėti vairuotojams išlaikyti budrumą, „Volvo FH“ sumontuotos kelios sistemos, pastebinčios klaidas ir perspėjančios, kai reikia pertraukėlės.

16: Geras matomumas padeda kelyje. Bėgant metams „Volvo FH“ padidino apsauginį skydą nuo vėjo, kad vairuotojų darbo vieta būtų dar geresnė.

15: Išlaidų degalams sumažinimas padidina grynąjį pelną. „Volvo“ vairuotojų mokymo programa vairuotojams suteikia žinių ir priemonių, padedančių toliau taupyti pinigus ir sumažinti emisiją.

14: Nuo pristatymo 1993 m. „Volvo FH“ padeda vežėjams siekti gerų rezultatų. Tai universalus sunkvežimis, sukonstruotas kiekvienai galimai užduočiai. Viskas ir puiki degalų ekonomija – sumažėja kaštai ir emisija.

13: „Volvo Trucks“ svarbu, kad gamta žaliuotų. Pasirinkus „Volvo FH“, mažesnės emisijos siekis – tai niekada nenutrūkstanti kelionė. Tuo pačiu palaikant tą patį našumo lygį, kurio tikisi klientai.

12: Palaikant didelį vidutinį greitį padidėja našumas ir taupomi degalai. Dėl naujų ypatybių ir sprendimų „Volvo FH“ nuolat evoliucionuoja. Puikios stabdymo galios ir jėgos agregatų našumo derinys suteikia išskirtinį privalumą „Volvo FH“.

11: „Volvo FH“ triskart buvo karūnuotas metų sunkvežimiu. Paskutinį kartą žiuri sužavėjusios ypatybės – naujoviška kabina ir aukštųjų technologijų jėgos agregatų komponentai.

10: Vairuotojo saugai užtikrinti pagalbinės nukrypimo nuo važiuojamosios kelio juostos įspėjimo sistema fiksuoja kelio linijas ir, netyčia jas kirtus, jį įspėja.

9: Važiavimo patogumas yra svarbu. Ypač važiuojant tolimais maršrutais. Atlikdama nuodugnius bandymus su tikrais vairuotojais, „Volvo Trucks“ sužinojo, ką vertina vairuotojai. Tai leido pristatytam „Volvo FH“ sėkmingai įsitvirtinti. O šiandien „Volvo FH“ yra vis dar vairuotojo sunkvežimis.

8: Palaipsniui „Volvo FH“ buvo pritaikytos aktyviosios saugos ypatybės. Vienas pavyzdys – įspėjimo apie susidūrimą sistema su avarinio stabdymo funkcija. Ji naudoja radarą ir vaizdo kamerą, kad aptiktų priešais sunkvežimį esančias transporto priemones.

7: Net ir stovintis „Volvo FH“ sunkvežimis užtikrina vairuotojo saugumą ir patogumą. Neseniai pristatyta ypatybė – „I-Park Cool“. Klimato sistema, nepaisant oro sąlygų lauke, leidžianti vairuotojui gerai išsimiegoti naktį.

6: Kalvotose vietovėse „I-Shift Dual Clutch“ padeda taupyti degalus. „I-Shift Dual Clutch“ leidžia sunkvežimiui greitai ir sklandžiai perjungti pavaras, todėl neprarandami sunkvežimio variklio sūkiai.

5: „Volvo FH“ sumontuoti akimirksniu kelyje atpažįstami priekiniai žibintai. Jie ne tik gražūs, bet ir padeda kitiems eismo dalyviams matyti sunkvežimį. Dizainas įkvėptas ledo ir skandinaviškų žiemų. Priekiniuose žibintuose naudojamos didelės spinduliuotės lempos žymiai mažiau akina vairuotojus ir kitus eismo dalyvius. 

4: Vairuoti karštu ir dulkėtu klimatu yra tikras iššūkis. Tačiau iššūkiai – tai sritis, kuria „Volvo FH“ mėgaujasi. Prieš pristatant 1993 m., „Volvo FH“ buvo nuodugniai išbandytas karštame klimate, pvz., Arizonoje, JAV ir Vakarų Australijoje.

3: Sustiprėjus vėjui gali būti sudėtinga vairuoti. „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema kompensuoja stipraus šoninio vėjo poveikį, sumažindama vairuotojams tenkančią įtampą.

2: Išlipant iš sunkvežimio ir įlipant į jį svarbu jaustis saugiai. „Volvo FH“ galima sumontuoti apsaugos nuo vagystės sistemą su 105 decibelų sirena, kuri padės jaustis saugiai bet kurioje vietoje.

1: Kas žino, kas laukia ateityje. Vienas dalykas, kuriuo galite pasitikėti, yra „Volvo FH“.