Trucks

25 „Volvo“ FH herojai

„Volvo“ FH yra vairuotojų poreikius puikiai atitinkantis sunkvežimis. Kol jis pasiekia vairuotoją, prie jo prisiliečia daugybės užsidegusių darbuotojų protai ir rankos. Čia yra 25 herojai, kurie stengiasi, kad kiekvienas „Volvo“ FH prisidėtų prie jūsų verslo sėkmės.
Žmogus, stovintis prieš „Volvo“ FH

25: Stigas Falkas. Geteborgas, Švedija
Pramoninis dizaineris (1993)

– 1993-aisiais metais, kai buvo pagamintas „Volvo“ FH, dirbau pramoniniu dizaineriu. Labiausiai didžiuojuosi tuo, kad taip anksti pradėjome konstravimo procesą ir jau žinojome, ką norime padaryti. Jaučiuosi patenkintas matydamas „Volvo“ FH šiandien.

24: Wijnandas van den Brinkas. Besdas, Nyderlandai
Specialiųjų produktų ir naujovių vadovas
  

– Manau, kad „Volvo“ FH pristatymas 1993-iaisias buvo išskirtinis. Tai buvo tikroji transporto priemonių kabinų ir variklių revoliucija. Prekybininkų ir klientų entuziazmas, kuris buvo aiškiai matomas pagal užsakymų skaičių, viršijo visus lūkesčius. Aš asmeniškai džiaugiuosi tuo, kad man teko aktyviai dalyvauti perkeliant žinias iš Olandijos rinkos į „Volvo“ būstinę ir atvirkščiai, taip pat taikant sunkvežimius pagal konkrečius Olandijos rinkos poreikius.

23: Staffanas Rödjedalis. Geteborgas, Švedija
Vyresnysis „Volvo“ FH produkto vadybininkas

– „Volvo“ FH sukurtas siekiant pritraukti geriausius vairuotojus, ir tuo pačiu suteikti savininkui kuo didesnį įmanomą našumą. 

22: Raili Riiberg. Estija, Talinas
„Volvo Trucks“ pardavimo ir rinkodaros vadovė

– 2012-aisiais metais buvau „Volvo“ FH4 pristatymo komandos narė, todėl buvo malonu, kaip sunkvežimiai pristatomi mūsų klientams Estijoje. Mano darbas yra užtikrinti, kad mūsų klientai dalyvautų „Volvo“ bendruomenėje ir mėgautųsi kelionėmis sunkvežimiais. Su maža, bet puikia, pardavimo komanda užtikriname, kad sunkvežimiai „Volvo“ FH būtų pristatomi mūsų klientams geriausiu būdu.

21: Thomas Thuressonas. Lundby, Geteborgas, Švedija
Tolimųjų reisų segmentų valdytojas

– Nuo 1993-ųjų „Volvo“ FH nustatė naujus standartus sunkvežimių pramonėje. Mano bendroji atsakomybė yra užtikrinti, kad tai tęstųsi, kad būtų skatinama pažanga ir kad „Volvo“ FH visada būtų pirmasis natūralus klientų pasirinkimas.

20: Matsas Karlssonas Lindhas. Geteborgas, Švedija
Produktų planavimo direktorius

– Aš 35-erius savo gyvenimo metus buvau „Volvo Trucks“ plėtros ir evoliucijos dalis. Per tuos metus buvau įtrauktas į visas pagrindines reformas. Buvo labai malonu matyti ir išgirsti klientų sprendimą dėl mūsų pateiktų naujienų. Tai suteikia daug energijos dar kartą bandyti viršyti mūsų klientų lūkesčius.

19: Sonia Rodrigues. Kuritiba, Brazilija
F linijos gamybos koordinatorė

– Mano darbas, kad sunkvežimis „Volvo“ FH būtų dar puikesnis – vadovauti į šios galingos, nepaprastą įspūdį ir susižavėjimą kelyje keliančios, transporto priemonės gamybą įtrauktiems žmonėms.

18: Eskilas Sturessonas. Geteborgas, Švedija
Vyriausiasis mechanikas

– Man, kaip 2002-aisiais įkurtos „Volvo“ FH vyriausiajam projektų vadovui, buvo garbė dirbti su fantastiška komanda, sukūrusia sėkmingąjį „Volvo“ FH!

17: Simona Hanoun. Tiuvė, Geteborgas, Švedija
Surinkėjas

– Aš stengiuosi gerai atlikti visas užduotis, susijusias su bazinio modulio važiuokle, kad klientams nusiųstas sunkvežimis būtų nepriekaištingas ir aukštos kokybės.

16: Romanas Trosinas. Talinas, Estija
Teritorijos vadybininkas, „VFS Estonia“

– Aš teikiu lanksčius ir išmintingus finansinius sprendimus klientams, norintiems įsigyti „Volvo“ FH. Aš glaudžiai bendradarbiauju su „Volvo“ grupės pardavimų komanda, siekdamas užtikrinti, kad mūsų klientai gautų tinkamas FH sunkvežimių techninės priežiūros paslaugas.

15: Ida Leitner. Tiuvė, Geteborgas, Švedija
Surinkėjas

– Mano darbo dalis yra užtikrinti, kad sunkvežimis būtų tinkamai patalpintas konteineryje, jog klientas būtų patenkintas.

14: Martinas Tomlinsonas. Vorikas, Jungtinė Karalystė
Produktų demonstravimo JK ir Airijoje vadovas

– Mūsų klientams ir žurnalistams aš demonstravau geriausią sunkvežimį rinkoje – „Volvo“ FH.

13: Diogo Diasas dos Santosas. Kuritiba, Brazilija
Gamyba, GTO E&BM

– Kiekvieną dieną dirbame intensyviai ir įsitraukę, sutelkę dėmesį į kliento sėkmę. Mūsų komanda yra pagaminusi daugybę transporto priemonių, mes visada stengiamės dirbti saugioje ir sveikoje aplinkoje, todėl galime pasiekti tobulos kokybės.

12: Glennas Johanssonas. Geteborgas, Švedija
Produkto saugos vadybininkas

– Kai pirmasis sunkiasvorių sunkvežimių gamintojas „Volvo Trucks“ 1995-aisiais pristatė vairuotojo oro saugos pagalvę, aš dirbau oro saugos pagalvės projekto vadovu. Be visų patirtų iššūkių, tokių kaip oro saugos pagalvių sistemos kūrimas, geriausias FH atsparumo smūgiams įrodymas buvo 1997-aisiais vokiečių laikraštyje pirmajame puslapyje perskaitytas įrašas: „Dėkoju Dievui ir „Volvo“, kad išgyvenau avariją.“ Tai buvo vairuotojo, vairavusio „Volvo“ FH, kuris lėkdamas dideliu greičiu greitkelyje atsitrenkė į stovintį sunkvežimį, teiginys apie įrengtą saugos oro pagalvę. Po avarijos vairuotojas iš kabinos išlipo visiškai nesužeistas, o po kelių dienų grįžo į darbą. 

11: Sanderis Kõivuste. Tartu, Estija
Pardavimo administratorius

– Aš esu pardavimo vadybininku ir „Volvo“ ambasadorius, užtikrinantis, kad klientui, kuriam perduodamas „Volvo“ FH, būtų suteikti reikalingi mokymai, kad sunkvežimis būtų naudojamas tinkamai. Aš dirbu visada galvodamas apie kliento interesus.

10: Shilpa Vijayakumar. Bangaloras, Indija
Stabdžių ir padangų mechanikos inžinierė

– Dirbu su stabdžiais ir jų CAD moduliais, įskaitant jų dokumentaciją; taigi aš turiu užtikrinti, kad kiekviename sunkvežimyje sumontuotos tinkamos detalės. 

9: Björnas Anderssonas. Geteborgas, Švedija
Vyr. pagrindinis inžinierius

– Dirbti su kūrybiškomis ir naujoviškomis technologijomis 44 metus, tokiomis kaip pirmoji oro saugos pagalvė sunkiasvoriame sunkvežimyje ir sunkvežimio „Volvo“ FH vairo kolonėlės, kuri vis dar yra pasaulinės klasės, kūrimas, buvo ir yra labai įdomu.

8: Johnas Comeris. Vorikas, Jungtinė Karalystė
Produkto vadovas

– Dirbti su „Volvo“ FH ir stebėti, kaip per pastaruosius 25 metus pasiekta pažanga, o dar svarbiau, kaip tai padėjo pasiekti sėkmę klientams, yra didelė garbė ir privilegija. Aš vairavau pirmąjį išbandomą sunkvežimį iš Geteborgo į Lokerbį JK 1992-aisiais metais gruodį. Kai važiavau autostrada M6, buvau tikras, kad įvyks didžiausia avarija pietiniame plente, nes visi sunkvežimio vairuotojai kalbino radijo ryšiu ir pravažiuodami smalsiai žiūrėjo, kad kuo geriau apžiūrėtų įspūdingą aerodinaminį profilį. Amą atimantis 1993-aisiais ir vis dar nuostabus šiandien – laimingo 25-ojo gimtadienio, „Volvo“ FH!

7: Claudio Galleranis. Boltiere, Zingonia, Italija
Komercijos direktorius

– Visas mano darbas ir karjera „Volvo“ yra glaudžiai susijęs su „Volvo“ FH, pradedant pirmuoju sunkvežimio pristatymu 1993-aisiais metais. Nuo tada aš stebiu šio nuostabaus sunkvežimio tobulėjimą visais plėtros etapais: visada naujoviškas, visada vienu žingsniu lenkiantis kitus konkurentus. Kasdien pardavęs sunkvežimį kaskart pajuntu pasitenkinimą ir motyvaciją judėti į priekį.

6: Anjanas YVK. Bangaloras, Indija
Vyresnysis inžinierius, specialiųjų transporto priemonių ir klientų specialiųjų poreikių aptarnavimas

– Aš teikiu techninius sprendimus ir padedu modifikuoti transporto priemones taip, kad jos atitiktų unikalius klientų poreikius. 

5: Raquel Amadori. Kuritiba, Brazilija.
Projekto pirkėja „Volvo“ grupėje Lotynų Amerikoje

– Aš esu projekto „Volvoׅ“ grupėje pirkėja. Aš atsakinga už naujų sunkvežimių dalių kūrimą ir tiekimo grandinės veiklos stebėjimą. Mano darbo dalis yra vesti derybas dėl geriausių sąlygų tiekiant „Volvo“ linijos produktus. Aš dirbu kabinų interjero kūrimo skyriuje ir sunkvežimiui „Volvo“ FH kuriu naujas sėdynes, gultus, interjero apdailą, užuolaidėles.

4: José Miguelis Alberquilla. Madridas, Ispanija
Paslaugų rinkos komercinių pasiūlymų vadovas

– FH pristatymas buvo mano pirmasis didelis renginys bendrovėje „Volvo“. Norėčiau atstovauti visiems žmonėms, aptarnaujantiems klientus po pardavimo, kurie dirbo visus 25-erius metus, kurie dirba šiandien ir rytoj, kad išlaikytų aukštą FH kokybę kelyje.

3: Marius Beniulis. Vilnius, Lietuva
Paslaugų rinkos komercijos komandos vadovas

– Kartu su savo kolegomis esu atsakingas už sėkmingą paslaugų rinkos skyriaus veiklą. Mes teikiame paslaugas ir parduodame produktus, analizuodami produktų grupes ir klientų segmentus, kurdami įvairias reklamos paslaugas ir specialius pasiūlymus. Kiekvieną dieną atvykęs į darbą žinau, kad įmonės sėkmė prasideda tuo, ką aš galiu padaryti, kad pagerinčiau kokybę. Net mažiausias patobulinimas reiškia didelius pokyčius.

2: Catarina Notemyr. Geteborgas, Švedija
Komandos vadovė

– 1989-aisiais metais ėmiau dirbti „Volvo Trucks“ modelių dirbtuvėse kaip modelių dailidė, taigi nuo pat pirmos dienos dirbu kurdama „Volvo“ FH kabinos modelius. Nuo tada aš dirbu modelių / prototipų dirbtuvių komandos lydere, kad kabina būtų nuolat tobulinama ir gerinama.

1: Aguinaldo Oliveira. Kuritiba, Brazilija
Gamyba, GTO E&BM

– Esu komandos lyderis ir esu atsakingas už galutinį sunkvežimių FH išleidimą į rinką. Mes funkciškai išbandome transporto priemones ir patikriname visą surinkimo procesą, kad galutinai paruoštume sunkvežimį pristatyti klientams. „Volvo“ FH – saugi, nepaprastai patvari, labai patogi transporto priemonė ir, svarbiausia, sukonstruota galvojant apie kliento sėkmę.