Trucks

Pristatome „Volvo Flexi-Gold Contract“ – naudojimu pagrįstą serviso sutartį vežėjams, kuriems reikia daugiau lankstumo

| 2 min. skaitinys | 2 min. skaitinys
Naujoji „Volvo Trucks“ sutartis „Flexi-Gold Contract“ suteikia ilgalaikės serviso sutarties saugumą ir kartu – lankstumą, kad techninė priežiūra ir išlaidos nuolat atitiktų naudojimą.
„Volvo“ sunkvežimis, važiuojantis prie ežero leidžiantis saulei

Daugelis transporto bendrovių vykdo veiklą vis labiau nenuspėjamose ir kintančiose rinkose, o serviso sutartims reikalingas pastovumas ir ilgalaikis planavimas. Tai prieštaravimas, kurį gali išspręsti naujoji „Volvo Flexi-Gold Contract“ sutartis.

„Jau pirmąją dieną dirbdamas šioje srityje supratau, kad tradicinės serviso sutartys gali būti nelanksčios ir statiškos“, – sako Thomasas Niemeijeris, verslo plėtros vadovas serviso sutartimis, kuris yra vienas iš „Flexi-Gold“ koncepcijos kūrėjų.

„Flexi-Gold“ už panašią kainą siūlo tokias pačias paslaugas ir eksploatacinės parengties lygį kaip „Gold” sutartis, bet pasižymi gerokai didesniu lankstumu, pritaikytu besikeičiantiems verslo poreikiams.

„Turite žinoti, kiek nuvažiuosite kiekvienais metais per ateinančius ketverius–septynerius metus, bet tai prognozuoti taip anksti mūsų sektoriuje gali tik nedaugelis. Todėl pradėjome ieškoti sprendimo, kaip galėtume sukurti pasiūlymą, kuris suteiktų klientams daugiau lankstumo ilgalaikės sutarties laikotarpiu.“

Sutartis „Volvo Flexi-Gold“ klientams suteikia 40 procentų lankstumo intervalą, o metinė rida gali viršyti sutartą ridą arba jos nesiekti 20 procentų abiem atvejais. Kiekvieną mėnesį sąskaita klientui parengiama atsižvelgiant į transporto priemonės ridą. „Trumpai tariant, jei mažiau važiuojate, mažiau ir mokate, ir atvirkščiai”, – paaiškina Thomasas Niemeijeris. „Flexi-Gold“ už panašią kainą siūlo tokias pačias paslaugas ir eksploatacinės parengties lygį kaip „Gold” sutartis, bet suteikia daug didesnį lankstumą, prisitaikytą besikeičiantiems verslo poreikiams.”

Naujoji naudojimu pagrįsta serviso sutartis tapo įmanoma dėl jungiamumo technologijų ir telematikos pažangos, leidžiančiai transporto priemonėms perduoti informaciją į „Volvo Trucks“ apie ridą realiu laiku. „Įgyvendinant šią koncepciją buvo atsižvelgta į tris tendencijas“, – priduria Thomasas Niemeijeris. „Akivaizdu, kad klientams reikia didesnio lankstumo ir šis poreikis didėja, taip pat yra didesnis noras keisti verslo modelius ir veiklą vykdyti kitaip. Mes taip pat turime technologiją, kuri padaro naudojimu pagrįstas serviso sutartis įmanomas.“

Sutartys „Volvo Flexi-Gold Contract“ siūlomos tam tikrose Europos šalyse, o artimiausiu metu tai palaipsniui bus siūloma ir kitose rinkose.

Šeši sutarties „Volvo Flexi-Gold Contract“ privalumai

1. Suteikia lankstumo
Net jei su klientais esate sudarę tik trumpalaikes sutartis arba vykdote veiklą vis labiau neprognozuojamoje ir kintančioje rinkoje, „Volvo Flexi-Gold Contract“ gali nuolat prisitaikyti prie jūsų poreikių ir suteikti ilgalaikės sutarties saugumą.

2. Geriau valdomi piniginiai srautai
Sąskaitos yra pagrįstos jūsų faktiniu važiavimu, todėl tai sumažina finansinius įsipareigojimus. Tai ypač naudinga klientams, kurių veikla yra sezoninė ir kurie susiduria su kintančia paklausa.

3. Pagrįsta naudojimu
Mokėkite už tai, ko jums reikia – nei daugiau, nei mažiau. Kiekviena sąskaita yra pagrįsta važiavimu tą mėnesį, o techninės priežiūros grafikas nuolat pritaikomas, kad atitiktų ridą ir būtų užtikrintas optimalus priežiūros lygis.

4. Ramybė
Kaip ir „Volvo Gold Contract“, „Flexi-Gold“ užtikrina aukščiausią eksploatacinės parengties lygį. Nereikia jaudintis dėl netikėtų remonto išlaidų, todėl klientai gali sutelkti dėmesį į savo verslą.

5. Mažesnės bendros nuosavybės išlaidos
Dėl lankstumo yra paprasčiau įsipareigoti ilgalaikei sutarčiai ir gauti naudos iš mažesnių bendrų nuosavybės išlaidų, susijusių su visomis serviso sutartimis.

6. Mažiau dokumentų tvarkymo
Visos sąskaitos apskaičiuojamos automatiškai, neišrašant papildomų sąskaitų viršijus ridą. Klientai gali laisvai važiuoti sutarto 40 procentų lankstumo intervalo ribose ir nereikia papildomo administravimo bei laiko.