Trucks

„Volvo Trucks“ padeda klientams pagerinti pinigų srautus su nauja serviso sutartimi

„Volvo Trucks“ pristato „Volvo Flexi-Gold“ sutartį – naują naudojimu pagrįstą serviso sutartį, pagal kurią mėnesiniai mokesčiai apskaičiuojami atsižvelgiant į faktinę ridą. Tai reiškia, kad vežėjai gali lanksčiau pritaikyti veiklą prie rinkos sąlygų ir paklausos.
„Volvo FH“ važiuoja greitkeliu
„Volvo Flexi-Gold“ sutartis suteikia klientams 40 proc. lankstumo ribą, kai metinė rida gali viršyti arba nesiekti sutartos ridos 20 proc.

Jungiamumo technologijos leido sukurti naujus, lanksčius serviso sutarčių sprendimus ir naudojimusi pagrįstus mokėjimo modelius. „Volvo Trucks“ pristato naują serviso sutartį „Volvo Flexi-Gold“, kuria suteikiamos tokios pačios paslaugos kaip ir „Volvo Gold“ serviso sutartimi, tačiau mėnesio įmokos yra paskirstytos į fiksuotas ir kintamas dalis, atsižvelgiant į faktinę sunkvežimio ridą. 

„Daugelis transporto bendrovių sudaro trumpalaikes sutartis su klientais arba veikia nenuspėjamose ir nepastoviose rinkose. Jie išreiškia didesnio lankstumo sudarant serviso sutartis poreikį. Dabar turime technologiją, leidžiančią sukurti tokius kaip šis dinamiškus ir sujungtus sprendimus“, – sako „Volvo Trucks“ verslo plėtros vadovas serviso sutartimis Thomasas Niemeijeris.

„Volvo Flexi-Gold“ sutartis tapo įmanoma dėl pažangos telematikos srityje, leidžiančia transporto priemonėms dalintis rida realiu laiku su „Volvo Trucks“. Sutartis suteikia klientams 40 proc. lankstumo ribą, kai metinė rida gali viršyti arba nesiekti sutartos ridos 20 proc. Kiekviena mėnesinė sąskaita išrašoma atsižvelgiant į faktinę to mėnesio ridą, todėl metų pabaigoje nėra jokių papildomų sąskaitų faktūrų ar dokumentų dėl viršytos ridos (atsižvelgiant į lankstumo ribą). Tai tinka klientams, kurių veikla yra sezoninė ir kurie susiduria su kintančia paklausa. 

„Trumpai tariant, jei nuvažiuojate mažiau, mokate mažiau, ir atvirkščiai. „Volvo Flexi-Gold“ sutartimi siūlomos tokios pačios paslaugos ir parengtis darbui kaip ir „Volvo Gold“ sutartimi, tačiau ji pasižymi žymiai didesniu lankstumu, pritaikytu besikeičiantiems verslo poreikiams“, – sako Thomasas Niemeijeris.

„Volvo Gold“ yra daugiausia paslaugų suteikianti „Volvo Trucks“ serviso sutartis, apimanti reguliarią techninę priežiūrą, prijungtų serviso paslaugų planavimą ir sunkvežimių remontą.

„Sparti sujungtų paslaugų plėtra suteikia galimybę vežėjams visiškai naujais būdais pailginti transporto priemonių parengtį darbui ir optimizuoti transporto priemonių naudojimą. Mokėjimo modelį padarydami lankstesniu, savo paslaugų pasiūlymams suteikiame kitą mastą“, – sako „Volvo Trucks Europe“ viceprezidentė serviso paslaugoms Anna Müller.

„Volvo Flexi-Gold“ serviso sutartys siūlomos tam tikrose Europos šalyse, o artimiausiu metu tai palaipsniui bus siūloma ir kitose rinkose.

Faktai: „Volvo Flexi-Gold“ sutartis

  • Naudojimo pagrindu sudaryta serviso sutartis. Techninės priežiūros paslaugos ir mėnesinis mokestis priklauso nuo faktinės ridos. 
  • Siūloma 40 proc. lankstumo riba, taikoma numatytai metinei ridai.
  • „Volvo Flexi-Gold“ sutartimi suteikiamos tokios pačios paslaugos bei užtikrinama parengtis darbui kaip ir „Volvo Gold“ sutartimi.
  • Ypač tinka bendrovėms, kurių veiklai būdingas sezoniškumas ir kiekvienų metų darbo krūvis skiriasi.
  • Metų pabaigoje jokių papildomų sąskaitų faktūrų ar dokumentų viršijus ridą.

Nuoroda į aukštos kokybės nuotraukas
Nuoroda į pranešimą žiniasklaidai kaip PDF

Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į:
Lauryną Bričkų,
tel. +370 5 215 9513, +370 698 75977,  
el. paštas laurynas.brickus@volvo.com

Spaudos nuotraukos ir filmai pateikiami „Volvo Trucks“ nuotraukų ir filmų galerijoje adresu http://images.volvotrucks.com

 

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus profesionaliems ir reikliems klientams. Bendrovė siūlo vidutinio svorio ir sunkiasvorius sunkvežimius. Klientus aptarnauja pasaulinis tinklas, kurį sudaro 2 100 prekybos atstovų ir serviso centrų daugiau nei 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 15 šalių. 2018 m. visame pasaulyje pristatyta daugiau nei 127 000 „Volvo“ sunkvežimių. „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“. „Volvo Group“ yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla pagrįsta pagrindinėmis vertybėmis: kokybe, saugumu ir aplinkos apsauga.