Trucks

Įspūdingu filmu „Volvo Trucks“ pristato keturis naujus sunkvežimius, sustatytus vienas ant kito, o bokšto viršūnėje stovi prezidentas

Naujausiu pristatymo filmu „Volvo Trucks“ pasiekė naujas aukštumas. Siekdami pademonstruoti, kokie galingi ir tvirti yra keturi naujieji sunkvežimiai, „Volvo Trucks“ juos pastatė vieną ant kito. O didžiulio, 15 metrų aukščio ir 58 tonų svorio sunkvežimių bokšto viršuje stovi „Volvo Trucks” prezidentas Rogeris Almas.

Sunkvežimių pramonėje vieno sunkvežimio pristatymas yra didžiulis projektas. Keturių sunkvežimių pristatymas vienu metu yra neeilinis įvykis. Atnaujindami sunkvežimių gamą „Volvo Trucks“ pasirinko netradicinį būdą jai pristatyti.

Šis neįprastas filmas prasideda nuo tolumoje, žvaigždėto dangaus fone matomo spindinčio didžiulio, iš sunkvežimių pastatyto bokšto. Jam artėjant, galima pastebėti prabėgančius vilkus ir sunkvežimio vairuotoją kabinoje. Filmui pasiekus kulminaciją, kurią vainikuoja dūmų ir šviesos efektai, matyti, kad ant sunkvežimių bokšto stovinti figūra yra „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Žiūrėkite „Volvo Trucks“ filmą „Bokštas” su Rogeriu Almu

Filmo premjera įvyko vieną dieną prieš oficialų naujų sunkvežimių „Volvo FH“, „Volvo FH16“, „Volvo FM“ ir „Volvo FMX“ modelių pristatymą Europoje. Šie keturi sunkvežimiai sudaro apie du trečdalius visų „Volvo Trucks“ parduodamų sunkvežimių.

„Tai didžiausias visų laikų „Volvo Trucks“ pristatymas. Šie sunkvežimiai turės didžiulį poveikį klientų pelningumui ir konkurenciniam pranašumui siekiant geriausių verslo rezultatų ir galimybėmis pritraukti geriausius vairuotojus. Sunkvežimių bokšto filmavimas man tikrai nebuvo įprasta diena darbe. Esu įpratęs siekti aukštų tikslų, bet aukščiui jaučiu tam tikrą pagarbą. Galbūt todėl, kad nesu atitrūkęs nuo žemės,“ – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Filmas buvo nufilmuotas 2019 m. pabaigoje bandymų poligone Švedijoje, netoli „Volvo“ gimtojo miesto Geteborgo. Iš sunkvežimių pastatytas bokštas bei didžioji dalis vizualių efektų - dūmai ir šviesos - yra tikri. Visa tai atskleidžiama filmavimo užkulisių filme.

„Suprojektuoti, pastatyti ir įsitikinti, kad šį bokštą yra saugu vairuoti, prireikė apie mėnesio. Įgyvendinti šį triuką leido tvirta „Volvo FMX“ konstrukcija ir jo naujoji 38 tonų galinių ašių grupė, kuri gali išlaikyti kitų sunkvežimių svorį. Sunkvežimių bokštas taip pat turėjo važiuoti pastoviu greičiu reikiama krytpimi - tai užtikrino „Volvo“ dinaminio vairavimo sistema ir įgudusi vairuotoja“, – sako Markusas Wikströmas, vienas iš „Volvo Trucks“ inžinierių, prisidėjusių prie bokšto projektavimo.

Pamatykite filmavimo užkulisius

Daugiau informacijos galite rasti apsilankę „Volvo Trucks Lietuva“ svetainėje internete ir socialiniuose tinkluose:

www.volvotrucks.lt 
www.facebook.com/VolvoTrucksLietuva/
www.instagram.com/volvotruckslt/

Daugiau informacijos:

Laurynas Bričkus, „Volvo Lietuva“ rinkodaros vadovas
Mob. +370 698 75977, el. p. laurynas.brickus@volvo.com

Daugiau nuotraukų ir vaizdo medžiagos galite rasti „Volvo Trucks Media Hub“: https://media.volvogroup.com/dam

 

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus reikliems profesionaliems klientams. Bendrovė siūlo plačią vidutinio svorio ir sunkiasvorių sunkvežimių gamą. Klientus aptarnauja pasaulinis prekybos atstovų tinklas, kurį sudaro 2 200 serviso centrų beveik 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 12 šalių. 2023 m. visame pasaulyje pristatyta maždaug 145 000 „Volvo“ sunkvežimių.  „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“, kuri yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla paremta kokybės, saugumo ir aplinkos apsaugos vertybėmis.