Trucks

Naujas „Volvo Lietuva” generalinis direktorius – Nicholas Kjaer

Nuo šios savaitės „Volvo Lietuva“ generalinio direktoriaus pareigas pradeda eiti ilgametę patirtį „Volvo Group” kompanijose turintis Nicholas Kjaeras (Nicholas Kjaer). Naujasis vadovas pakeitė nuo 2014 m. lapkričio mėn. bendrovei vadovavusį Jarkko Aine, kuris užims vadovaujančias pareigas „Volvo Trucks Europe” regiono šalyse.
Naujas „Volvo Lietuva” generalinis direktorius – Nicholas Kjaer

Prieš pradėdamas eiti naująsias pareigas Lietuvoje Nicholas Kjaeras nuo 2016 m. dirbo „Volvo Group Austria” generaliniu direktoriumi. 44 metų danas Nicholas Kjaeras turi sukaupęs 19 metų patirtį  sunkvežimių pardavimo ir serviso paslaugų srityse.

Savo karjerą „Volvo Group” naujasis „Volvo Lietuva” vadovas pradėjo 2001 m. kaip „Volvo Trucks Denmark” pardavimo inžinierius, vėliau užėmė įvairias vadovaujančias pareigas Danijoje ir kitose šalyse. Jis dirbo pardavimo direktoriumi Rumunijoje ir Moldovoje, vėliau užėmė generalinio direktoriaus poziciją Baltarusijoje (2009-2011 m.) bei „Volvo Truck Center South Germany” (2011-2013 m).

„Džiaugiuosi galimybe vadovauti savo srities profesionalų komandai, priimu tai su didele atsakomybe. Malonu atvykti į Lietuvą ir pradėti dirbti kartu su naujais kolegomis bei klientais. Tikiu, kad mano ilgametė patirtis padės ir toliau stiprinti „Volvo Trucks” bei „Renault Trucks” pozicijas šalyje siūlant inovatyvius ir tvarius transporto sprendimus Lietuvos vežėjams ir būti jų sėkmės istorijos dalimi“, – sako N. Kjaeras, naujasis „Volvo Lietuva“ generalinis direktorius.

Dėl papildomos informacijos prašome kreiptis į:
Lauryną Bričkų,
tel. +370 5 215 9513, +370 698 75977,  
el. paštas laurynas.brickus@volvo.com

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus profesionaliems ir reikliems klientams. Bendrovė siūlo vidutinio svorio ir sunkiasvorius sunkvežimius. Klientus aptarnauja pasaulinis tinklas, kurį sudaro 2 100 prekybos atstovų ir serviso centrų daugiau nei 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 14 šalių. 2019 m. visame pasaulyje pristatyta daugiau nei 132 000 „Volvo“ sunkvežimių. „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“. „Volvo Group“ yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla pagrįsta pagrindinėmis vertybėmis: kokybe, saugumu ir aplinkos apsauga.