Trucks

„Volvo Trucks“ pristato naudotų sunkvežimių platformą internete

Naudotų „Volvo“ sunkvežimių ieškantys pirkėjai Europoje juos jau gali rasti www.VolvoSelected.com svetainėje, kuri priklauso „Volvo Trucks“. Transporto priemones galima įsigyti su garantijomis jėgos agregatams, serviso sutartimis ar pasinaudoti lanksčiomis finansavimo paslaugomis. Sunkvežimiai užsakovams pristatomi visame pasaulyje.
„Volvo Trucks“ pristato naudotų sunkvežimių platformą internete
„Volvo Trucks“ nori, kad klientai užtruktų mažiau laiko ir lengviau rastų tinkamą sunkvežimį.

„Volvo Trucks“ visame pasaulyje kasmet parduoda nuo 15,000 iki 20,000 naudotų sunkvežimių. VolvoSelected.com svetainėje „Volvo Trucks“ klientams bus paprasčiau ir greičiau rasti tinkamą sunkvežimį, kuris buvo kruopščiai patikrintas ir paruoštas. Svetainė pateikiama 20-čia kalbų o naudojantis paieškos filtrais galima pasirinkti  transporto priemonės tipą ar ašių konfigūraciją, kuri geriausiai tinka verslo poreikiams.

„Sunkvežimių įsigijimo procesas keliasi į skaitmeninę erdvę ir tampa verslu „be sienų”. Naudodamiesi „Volvo Selected“ klientai gali sutaupyti laiko, o bendraudami su oficialiu atstovu, kuris žino visas smulkmenas apie parduodamas transporto priemones, būti užtikrinti savo pasirinkimu“, - sako „Volvo Trucks“ naudotų sunkvežimių direktorius Micke Rydbeck.

 

Sunkvežimius galima atsiimti iš artimiausio „Volvo Trucks“ prekybos atstovo aikštelės arba užsisakyti pristatymą į pageidaujamą vietą, atsižvelgiant į eksportą reguliuojančių įstatymų reikalavimus.

„Sunkvežimių pirkėjai gali rinktis ir įvairias serviso sutartis, pritaikytas specifiniams jų verslo ar veiklos poreikiams. Pagal „Volvo Selected Pro“ programą pirkėjams suteikiama tarptautinė 12 mėn. jėgos agregatų garantija, techninės priežiūros bei remonto istorija, taip pat tiksli informacija apie gamybos metus bei ridą“, - paaiškina Micke Rydbeck.

 

Siūlomi ir įvairūs naudotų sunkvežimių finansavimo sprendimai. Patogi „Volvo Financial Services“ (VFS) skaičiuoklė leidžia „Volvo Selected“ lankytojams greitai apskaičiuoti numatomas mėnesio įmokas pagal galiojančias palūkanų normas vietinėse rinkose.

Nuoroda į svetainę www.volvoselected.com

NUORODA į aukštos kokybės nuotraukas

Daugiau informacijos:

Laurynas Bričkus, „Volvo Lietuva“ rinkodaros vadovas
Mob. +370 698 75977, el. p. laurynas.brickus@volvo.com

Daugiau nuotraukų ir vaizdo medžiagos galite rasti „Volvo Trucks Media Hub“: https://media.volvogroup.com/dam

 

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus reikliems profesionaliems klientams. Bendrovė siūlo plačią vidutinio svorio ir sunkiasvorių sunkvežimių gamą. Klientus aptarnauja pasaulinis prekybos atstovų tinklas, kurį sudaro 2 200 serviso centrų beveik 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 12 šalių. 2023 m. visame pasaulyje pristatyta maždaug 145 000 „Volvo“ sunkvežimių.  „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“, kuri yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla paremta kokybės, saugumo ir aplinkos apsaugos vertybėmis.