Trucks

Pasauliniame renginyje „Volvo Trucks“ primins apie būtinybę sparčiau pereiti prie elektrinių sunkvežimių

Jausdama būtinybę paspartinti perėjimą prie elektra varomo sunkiojo transporto, „Volvo Trucks“ įmonė organizuoja pasaulinį renginį internete, kurio metu pateiks svarbiausią su tuo susijusią informaciją. Pagrindinis renginio tikslas – pademonstruoti, kokiais būdais galima pereiti prie elektra varomų sunkvežimių ir paskatinti transporto bendroves.
volvo-trucks-hosts-on-line-event-to-speed-up-the-transition-to-electric-trucks
Ne iškastiniu kuru varomų transporto priemonių pasiūla bus itin svarbi siekiant išlikti konkurencingais

Pasauliniu mastu organizuojamame renginyje ne tik bus atsakyta į pagrindinius klausimus, bet ir bus pristatyti verslui aktualiausi elektromobilumo aspektai. 

„Šia iniciatyva norime padrąsinti transporto paslaugų užsakovus ir vežėjus žengti pirmuosius žingsnius elektrinio mobilumo link. Norint išlikti konkurencingiems, galimybė pasiūlyti transportą, kuris nėra varomas iškastiniais degalais, yra itin svarbu“, – sako „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas. 

Elektrinių sunkvežimių gamybą „Volvo Trucks“ pradėjo dar 2019-aisiais. Nuo tada kova su klimato kaita tapo tik dar aktualesnė.

„Esame elektra varomo komercinio transporto pradininkai ir sunkiai dirbame bandydami paskatinti pereiti prie naujų technologijų, nes jos – tiesiog būtinos. Skirtingoms dėlionės detalėms pamažu gulant į savo vietas, vis daugiau vežėjų gali drastiškai sumažinti CO2 emisiją. Šiame renginyje paaiškinsime, kaip tai įmanoma padaryti“, – teigia „Volvo Trucks“ prezidentas Rogeris Almas.

Greta „Volvo Trucks“ prezidento Rogerio Almo ir įmonės ekspertų renginyje taip pat dalyvaus didžiųjų transporto paslaugų užsakovų, tokių kaip „Amazon“ ir IKEA, bei krovinių vežėjų – Europoje veiklą vykdančios DFDS ir JAV įsikūrusios „Manhattan Beer Distributors“ – atstovai. Valstybinės skatinimo priemonės turi juntamą įtaką tokių planų įgyvendinimui, todėl renginyje bus atkreiptas dėmesys ir į didžiulę Vokietijoje vykdomą elektra varomų transporto priemonių skatinimo programą.

NUORODA Į RENGINĮ

Renginio data ir laikas: spalio 12 diena, 15 val. 00 min. (Vidurio Europos laiku), 16 val. 00 min. Lietuvos laiku

NUORODA į didelės raiškos nuotraukas

NUORODA į platesnę informaciją apie elektromobilumą

Daugiau informacijos:

Laurynas Bričkus, „Volvo Lietuva“ rinkodaros vadovas
Mob. +370 698 75977, el. p. laurynas.brickus@volvo.com

Daugiau nuotraukų ir vaizdo medžiagos galite rasti „Volvo Trucks Media Hub“: https://media.volvogroup.com/dam

 

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus reikliems profesionaliems klientams. Bendrovė siūlo plačią vidutinio svorio ir sunkiasvorių sunkvežimių gamą. Klientus aptarnauja pasaulinis prekybos atstovų tinklas, kurį sudaro 2 200 serviso centrų beveik 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 12 šalių. 2023 m. visame pasaulyje pristatyta maždaug 145 000 „Volvo“ sunkvežimių.  „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“, kuri yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla paremta kokybės, saugumo ir aplinkos apsaugos vertybėmis.