Trucks

Pardavimo direktore Lietuvoje tapo Asta Koženiauskienė

Prie „Volvo Lietuva“ vadovų komandos gruodžio 1 d. prisijungė naujoji „Volvo Trucks“ sunkvežimių pardavimo direktorė Asta Koženiauskienė. Ji tapo atsakinga už įmonės strateginių pardavimo tikslų ir planų įgyvendinimą.
Asta Koženiauskienė
Asta Koženiauskienė, „Volvo Trucks“ pardavimo direktorė Lietuvoje

Eidama įvairias pareigas naujoji pardavimo direktorė „Volvo Lietuvoje” yra sukaupusi 20-ies metų patirtį. Prieš imdamasi naujos pozicijos, ji buvo Logistikos ir pardavimo administravimo grupės vadovė, taip pat pastaruosius trejus metus buvo atsakinga už sunkvežimių kainodarą Lietuvos rinkai. 

 

„Sieksiu užtikrinti sklandų „Volvo Trucks“ sunkvežimių ir paslaugų pardavimo veiklos tęstinumą šalyje, aukščiausios kokybės klientų aptarnavimą ir transporto sektoriaus pasiruošimą elektromobilumo sprendimams“, – komentavo naujoji pardavimo direktorė.

Daugiau informacijos:

Laurynas Bričkus, „Volvo Lietuva“ rinkodaros vadovas
Mob. +370 698 75977, el. p. laurynas.brickus@volvo.com

Daugiau nuotraukų ir vaizdo medžiagos galite rasti „Volvo Trucks Media Hub“: https://media.volvogroup.com/dam

 

„Volvo Trucks“ teikia kompleksinius transporto sprendimus reikliems profesionaliems klientams. Bendrovė siūlo plačią vidutinio svorio ir sunkiasvorių sunkvežimių gamą. Klientus aptarnauja pasaulinis prekybos atstovų tinklas, kurį sudaro 2 200 serviso centrų beveik 130 šalių. „Volvo“ sunkvežimiai surenkami 12 šalių. 2023 m. visame pasaulyje pristatyta maždaug 145 000 „Volvo“ sunkvežimių.  „Volvo Trucks“ priklauso „Volvo Group“, kuri yra viena iš pirmaujančių pasaulyje sunkvežimių, autobusų, statybinės technikos ir jūrinių bei pramoninių variklių gamintojų. Ši grupė taip pat teikia finansavimo ir techninės priežiūros sprendimus. „Volvo Trucks“ veikla paremta kokybės, saugumo ir aplinkos apsaugos vertybėmis.