Trucks

Jose Talamantes Pavon
2022-08-03
4 min
Technologijos ir inovacijos Vairuotojo pasaulis
Author
Jose Talamantes Pavon
Service Owner Fuel & Advisory Services

Kaip technologijos padeda efektyviai vairuoti

Telematika ir duomenų analitika atveria daugiau vairuotojų kompetencijų ugdymo ir koučingo galimybių. Nesvarbu, ar esate mažos transporto įmonės savininkas, ar didelio sunkvežimių parko vadovas, šios technologijos gali sumažinti degalų sąnaudas, padidinti parengtį darbui ir saugumą kelyje.

 

Yra daug įvairių veiksnių, darančių įtaką degalų sąnaudoms – ir daugelio iš jų sunkvežimio vairuotojas negali kontroliuoti. Čia svarbų vaidmenį vaidina sunkiasvorės transporto priemonės vairavimo technika, todėl investicijos į vairuotojų įgūdžių tobulinimą atsipirks dėl sumažėjusių degalų sąnaudų, mažesnio eismo įvykių skaičiaus bei lėčiau besidėvinčių komponentų.

 

Vairuotojams naujos technologijos padeda tobulėti

Vienas iš svarbiausių iššūkių, susijusių su vairuotojų kompetencijų ugdymu yra suprasti, kokius konkrečius įgūdžius būtų galima patobulinti. Telematika ir duomenų analitika suteikia daugiau galimybių vežėjams ir vairuotojams lengviau pamatyti tobulintinas sritis.

 

Modernūs sunkvežimiai šiandien sukuria daugybę duomenų kiekvieną kartą išvažiavę į reisą, ir vis dažniau iš šių duomenų galima gauti naudingų įžvalgų. Pavyzdžiui, ar yra konkretus maršrutas arba kelio atkarpa, kurioje degalų sąnaudos padidėja? Arba situacijų, kai dažnai kartojasi stiprus stabdymas?

 

Nesvarbu, ar vairuotojas dar tik pradeda karjerą, ar yra sukaupęs įspūdingą patirtį, tinkamas jų koučingas, pagrįstas telematika ir duomenų analitika, gali padėti bet kokiam vairuotojui nugludinti savo vairavimo techniką ir padidinti atstovaujamos įmonės konkurencingumą rinkoje.

 

Mūsų gide galite sužinoti, kaip naujos technologijos padeda vairuoti efektyviau:

● kaip vairuotojo ir technologijų sąveika padeda išvengti eismo įvykių;

● kaip telematikos paslaugos ir gera vairavimo technika sumažina degalų sąnaudas ir CO2 emisiją;

● kaip praktiškai pritaikyti skaitmeninus koučingo sprendimus tobulinant vairavimo įgūdžius;

● kaip dirbtinis intelektas ir mašininis mokymasis keičia ateities koučingo sprendimų vairuotojams kūrimą.

Gidas: kaip technologijos padeda efektyviai vairuoti

Susiję straipsniai

Latest Press Release

Latest Press Release